مشخصات خودروها

لیفان ۸۲۰

مشخصات فنی لیفان 820
خودرو
نام خودرو لیفان 820
کشور سازنده چین
سال طراحی2015
مشخصات فنی
موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور 2373 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 158 اسب بخار در 5700 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 221 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه
جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک
شتاب 0 تا 100-
حداکثر سرعت 180 کیلومتر در ساعت
وزن 1545 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4865 طول - 1835 عرض - 1480 ارتفاع
فاصله بین دو محور 2775 میلیمتر
مصرف سوخت و استانداردها
مصرف سوخت داخل شهر-
مصرف سوخت خارج از شهر-
مصرف سوخت ترکیبی 8.7 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک 63 لیتر
استاندارد آلایندگی یورو 5
میزان تولید CO2-
استاندارد امنیت-
تجهیزات و امکانات
ترمز و پایداری سيستم ترمز ضد قفل ABS - سيستم توزيع الكترونيكي نيروي ترمز EBD - سيستم كمكي ترمز BAS - سيستم پايداري الكترونيكي ESP
کیسه هوا 6 کیسه هوا در 6 نقطه مختلف (تاکاتا)
سیستم صوتی سیستم پخش MP5 با خروجی USB - AUX - بلوتوث - 6 بلندگو - GPS
دیگر تجهیزات سان روف - چراغ هاي جلو هالوژن و عقب LED - روشن شدن اتوماتیک چراغ های جلو - خاموش شدن چراغ های جلو با تاخیر - تنظيم ارتفاع نور چراغ هاي جلو - چراغ روشنايي روز Day light - ترمز پارك پدالي، صندلي چرمي - صندلي راننده با تنظيم گودي كمر - تنظیم برقی صندلی راننده در 6 جهت - گرمكن صندلي راننده - سيستم ورود بدون كليد Keyless - استارت دكمه اي - سیستم ضد سرقت - قفل کودک - مجهز به سيستم ISOFIX - كمربندهاي جلو پيش كشنده - سنسور دنده عقب - دوربين عقب - چراغ داشبورد - كروز كنترل - كنترل سيستم صوتي از روي فرمان - تنظيم فرمان در 4 جهت - تهویه مطبوع اتوماتیک

تصاویر لیفان ۸۲۰

لیفان 820 Lifan 820 5

بررسی لیفان ۸۲۰

لیفان ۸۲۰ یک سدان چینی نیمه لوکس است که نخستین بار در سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی و در سال ۲۰۱۵ به بازار چین عرضه شد. لیفان ۸۲۰ با طراحی قابل قبول و ویژگی‌های فنی نسبتا خوب، یکی از بهترین محصولات تاریخ لیفان به شمار می‌رود.

لیفان ۸۲۰ در سال ۹۵ توسط کرمان موتور وارد بازار شد تا سهمی در کلاس خودروهای سدان نیمه لوکس داشته باشد. اما لیفان ۸۲۰ به دلیل نقاظ ضعفی که داشت در کنار قیمت بالا، نتوانست فروش خوبی را در بازار ایران تجربه کند. ۸۲۰ ظاهر خوبی دارد و طراحی بدنه آن به نحو مطلوبی صورت پذیرفته است اما در داخل کابین وضعیت به این شکل نیست و احتمالا حس سوار شدن بر یک خودرو نیمه لوکس به شمار دست نخواهد داد.

کمپانی لیفان دو موتور ۱٫۸ و ۲٫۴ لیتری را برای ۸۲۰ در نظر گرفته که کرمان موتور موتور قدرتمندتر را برای بازار ایران در نظر گرفت که ۲٫۴ لیتری و ۴ سیلندر است و می‌تواند قدرتی معادل ۱۵۸ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۲۱ نیوتن متر تولید کند.

نکات مثبت لیفان ۸۲۰

امکانات رفاهی بالا – توانایی مناسب پیشرانه – ظاهر جذاب

نکات منفی لیفان ۸۲۰

طراحی قدیمی کابین – استفاده از متریال نه چندان باکیفیت در کابین – خدمات پس از فروش نامناسب – افت قیمت زیاد

امنیت لیفان ۸۲۰

لیفان ۸۲۰ موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی از چاینا انکپ شده است

نقد کارشناسی لیفان ۸۲۰

لیفان ۸۲۰ لوکس‌ترین سدانی است که توسط کرمان موتور (در بین خودروهای چینی) به تولید رسانده است. این خودرو نخستین بار در سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی شد و در سال ۲۰۱۵ وارد بازار چین شد. لیفان دو موتور ۱٫۸ و ۲٫۴ لیتری را برای سدان نیمه لوکس خود در نظر گرفته که کرمان موتور، موتور ۲٫۴ لیتری قدرتمندتر را برای بازار کشور در نظر گرفت.

طراحی لیفان ۸۲۰ یک انقلاب در میان خودروهای چینی بود و تفاوت زیادی با خودروهای چینی دیگر در طراحی داشت. لیفان می‌گوید این خودرو را با کمک مهندسین اروپایی و با الهام گرفتن از تویوتا کمری طراحی کرده اما علاوه بر کمری، نشانه‌هایی از چند خودرو دیگر از جمله هیوندای سوناتا و آئودی A4 هم در بدنه لیفان ۸۲۰ دیده می‌شود. هماهنگی خوبی میان اجزا مختلف این سدان چینی برقرار است از جمله در چراغ‌های جلو و عقب. به علاوه استفاده از خطوط ممتد بر روی کابین و در نمای جانبی، باعث شده تا ۸۲۰ خودرو زیبایی به نظر برسد. تنها ایرادی که در بدنه سدان نیمه لوکس چینی به چشم می‌خورد، استفاده از رینگ‌های نسبتا کوچک ۱۶ اینچی است که به یک اپیدمی در میان خودروهای چینی تبدیل شده است.

اما ظاهرا مهندسین چینی دقت و زمان کافی را برای طراحی کابین لیفان ۸۲۰ صرف نکرده‌اند چراکه طراحی کابین آن به خوبی طراحی بیرونی نیست. دسترسی راننده به ادوات به کار رفته در کابین ساده و آسان است اما در مجموع لیفان ۸۲۰ توان رقابت با رقبای کره‌ای و ژاپنی خود را ندارد. لیفان لیست بلندی از تجهیزات را برای این سدان در نظر گرفته که از جمله آنها می‌توانیم به کنترل‌گرهای دیجیتالی روی داشبورد، تهویه مطبوع دو کاناله، گرمکن صندلی‌های جلو، دسترسی و استارت بدون کلید، آینه‌های برقی مجهز به گرمکن، سانروف برقی پاناروما، روکش چرمی غربیلک فرمان، تودوزی چرمی، ترمز پارک، سنسور باران، کنترل فشار باد لاستیک‌ها، سیستم صوتی به همراه ۶ بلندگو، اتصال بلوتوث، CD/DVD خوان، درگاه USB و سیستم مسیریاب ماهواره‌ای، کنترل صوتی بر روی فرمان و ۶ ایربگ اشاره کنیم.

موتور در نظر گرفته شده برای لیفان ۸۲۰ حجمی معادل ۲٫۴ لیتر و ۴ سیلندر دارد و می‌تواند ۱۵۸ اسب بخار قدرت و ۲۲۱ نیوتن متر گشتاور تولید کند. این قدرت به وسیله جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو انتقال پیدا می‌کند. شاید انتظار می‌رفت که این کمپانی چینی قدرت بیشتری را از یک موتور ۲٫۴ لیتری استخراج کند اما به هر حال مالکان، از قدرت و کیفیت سواری لیفان ۸۲۰ رضایت دارند.

لیفان ۸۲۰ رقبایی چون سایپا سراتو ۱۶۰۰ یا ۲۰۰۰ دست دوم، پژو ۳۰۱ و ام جی GT و هیوندای اکسنت کرمان موتور در نمونه های دست دوم کم کارکرد را در بازار در مقابل دارد. اصلی ترین رقبای لیفان ۸۲۰ در بازار در حال حاضر سراتو سایپا و تا حدودی اکسنت کرمان موتور هستند که اگر این خودرو ها را با هم مقایسه کنیم ارزش خرید لیفان ۸۲۰ با این قیمت های فضایی پایین تر از رقبایش است. در این بازه قیمتی خرید مزدا ۳ جدید کم کارکرد ، سراتو سایپا و هیوندای اکسنت کم کاکرد گزینه های منطقی تری به حساب می آیند. البته در بین شاسی بلندهای بازار هم می‌توان چری تیگو ۵ و هایما S5 توربو را از رقبای لیفان ۸۲۰ دانست.

برای ارسال دیدگاه کلیک کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا