اخبار عمومی

لغو ممنوعیت واردات خودرو دوباره با جدیت مطرح شد

واردات خودرو

یک بام و دو هوای واردات خودرو

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به مخالفت نمایندگان با مسکوت ماندن طرح ساماندهی بازار خودرو گفت: با بررسی مجدد این طرح در کمیسیون صنایع و معادن مجلس، به احتمال قریب به یقین ممنوعیت واردات خودرو در آینده نزدیک لغو می شود.

داریوش اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی اقتصاد آنلاین اظهار کرد: پس از مخالفتی که مجلس با مسکوت ماندن شش ماهه طرح ساماندهی بازار خودرو داشت، این طرح مجددا در کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی خواهد شد.

در طرح ساماندهی بازار خودرو آمده که اصلا نباید ممنوعیت واردات داشته باشیم

وی با بیان اینکه احتمال زیادی دارد ممنوعیت واردات خودرو برداشته شود و تعرفه های واردات تغییر کند، گفت: در طرح ساماندهی بازار خودرو آمده که اصلا نباید ممنوعیت واردات داشته باشیم و ممکن است تعرفه ها بالا و پایین شود، ولی چیزی به نام ممنوعیت معنی ندارد.

 

واردات خودرو

اسماعیلی با اشاره به مشکلات ناشی از ممنوعیت واردات خودرو عنوان کرد: ممنوعیت واردات، بازار داخلی را انحصاری کرده و تولیدکننگان به هر قیمتی که می خواهند محصولات خود را عرضه می کنند. ضمن اینکه اتومبیل های خارجی که در داخل وجود دارد، به شکل سرسام آوری گران شده و عملا فشار روی مردم افزایش یافته است.

نماینده مردم خرامه، سروستان و کوار در مجلس با تاکید بر اینکه در بررسی مجدد طرح ساماندهی بازار خودرو تغییرات و اصلاحاتی در آن اعمال خواهد شد، گفت: به طور حتم این طرح تصحیح و تکمیل می شود که اصلاحات به خصوص در بحث های کیفیت خودروهای تولید داخل و تحقیق و توسعه (R&D ) در صنعت خودروسازی بیشتر خواهد بود.

متاسفانه هنوز یک پراید ۱۸۰۰ دلار و یک پژو ۲۷۰۰ دلار ارزبری دارد

اسماعیلی در ادامه افزود: یکی از دلایلی که چند ماه پیش کمیسیون صنایع تصمیم به مسکوت گذاشتن طرح ساماندهی بازار خودرو گرفت، این بود که بسیاری از مواردی که در ارتباط با صنعت خودرو لازم و ضروری است، در آن دیده نشده بود و بنابراین باید در بررسی مجدد، اصلاحات لازم انجام شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان عنوان کرد: متاسفانه هنوز یک پراید ۱۸۰۰ دلار و یک پژو ۲۷۰۰ دلار ارزبری دارد که این موارد اصلا قابل قبول نیست و این سوال را به ذهن متبادر می کند که ما چرا نباید بتوانیم یک پراید یا پژو را بدون اتکا به واردات قطعات آن تولید کنیم؟

برای ارسال دیدگاه کلیک کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا