مقالات عمومی

پارک کردن خودرو در زیر آفتاب چه بلایی سر آن می‌آورد؟

پارک کردن خودرو در زیر آفتاب

آیا پارک کردن خودرو زیر نور آفتاب می‌تواند برای خودرو شما مضر باشد؟

این روزها هوا آنقدر گرم شده که شرایط را برای دارندگان خودرو نیز سخت تر کرده است. گرم شدن زیاد قطعات ماشین می تواند موجب خسارت و یا از بین رفتن آن شود. برای هر کسی پیش آمده که در فصل تابستان برای مدتی خودرو خود را زیر نور آفتاب پارک کرده باشد.

ثابت ماندن و پارک کردن خودرو زیر نور آفتاب تابستان برای مدتی می‌تواند برای سرنشینان هنگامی که مجددا می‌خواهند سوار آن شوند، بسیار طاقت فرسا باشد. خودرو پس از ماندن و تحمل کردن نور آفتاب برای سرنشینان تبدیل به یک کوره می‌شود.

پارک کردن خودرو در زیر آفتاب

 

همچنین از آنجایی که تمامی بدنه خودرو از جنسی است که می تواند به راحتی گرما را به خود جذب کند می تواند در آینده مشکل ساز شود. در قسمت داخل، یکی از نقاطی که بیشترین تماس مستقیم را با آفتاب دارد، داشبورد خودرو است. شدت نور آفتاب و اشعه فرابنفش هنگام برخورد به شیشه جلو تشدید می‌شود و همین امر می‌تواند باعث رنگ پریدگی داشبورد شود. همچنین اگر صندلی‌های شما از جنس چرم باشد، همان مشکل مشابه می‌تواند برای صندلی های خودرو به وجود بیاید.

در خودرو بیش از ۲۷۵ نوع ماده سمی وجود دارد که علت آن هم جنس مواد شیمیایی به کار رفته برای ساخت بخش داخلی است.

نکته قابل توجه این که در خودرو بیش از ۲۷۵ نوع ماده سمی وجود دارد که علت آن هم جنس مواد شیمیایی به کار رفته برای ساخت بخش داخلی است. این مواد به طور مداوم گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که همان مواد سمی محسوب می‌شود. برای مثال، هنگامی که خودرو جدید می‌خرید، بوی نویی خودرو ناشی از متصاعد شدن این گازها است. اما نور آفتاب می‌تواند باعث تشدید متصاعد شدن آن‌ها باشد و این اصلا جالب نیست.

این امر همچنین می‌تواند برای رنگ خودرو شما مضر باشد. نور مستقیم و مداوم آفتاب می‌تواند باعث خرابی رنگ خودرو شما شود و همچنین قطعات پلاستیکی بیرون خودرو مانند سپرها و گلگیرها را رنگ پریده کند.

توصیه می‌شود که برای حفظ سلامت خود و خودرو، اگر می‌توانید خودرو را در سایه پارک کنید. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از تابش آفتاب به داخل خودرو، از یک پوشش برای شیشه‌های جلو استفاده کنید. استفاده از اسپری های مخصوص محافظت از داشبورد و اجزای داخلی نیز می تواند مفید فایده باشد.

همچنین روشن کردن کولر و باز گذاشتن پنجره ها برای خروج سریع هوای گرم حبس شده در خودرو پارک شده، از توصیه های دیگریست که شاید بتواند ریسک مواجهه با بخارات سمی را کاهش دهد.

برای ارسال دیدگاه کلیک کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا